Vähän suuta makeaksi viimeisen työpäivän kunniaksi!
Pohja:
1 pkt (150g) Semper gluteenittomia kaurakeksejä
7 rkl sulaa voita
Täyte:
1 prk Flora vispiä
1 rasia maustamatonta tuorejuustoa
1 pss pätkiksiä
n. 3 - 5 rkl kuumaa kahvia
2 liivatelehteä
Sokeria en käyttänyt, sopiva makeus tulee suklaasta!
Koristeina marsipaani-sokerimassakukat ja lehdet.
******************
Murskaa keksit, lisää sulaa voita.
Laita irtoreunavuoan pohjalle leivinpaperi.
Painele keksipohja vuoan pohjalle, laita jääkaappiin odottelemaan.
Keitä kahvia.
Murskaa pätkikset (ja koita olla syömättä niitä ;)).
Vaahdota vispi, vatkaa tuorejuusto sekaan.
Laita liivatelehdet kylmään veteen 5. minuutiksi.
Kuumenna kahvia vielä kattilassa jotta olisi tarpeeksi kuumaa.
Liota liivatteet kahviin ja pyöräytä lopuksi seoksen joukkoon.
Tasoittele vaahto-juustoseos vuokaan, peitä hyvin foliolla/kelmulla ja muovipussilla. Parasta syötäväksi seuraavana päivänä!
Jälkiviisaana olisin laittanut vielä yhden liivatteen, mutta oli leikattavan pehmeää näinkin.
Pohja:
1 pkt (150g) Semper gluteenittomia kaurakeksejä
7 rkl sulaa voita
Täyte:
1 prk Flora vispiä
1 rasia maustamatonta tuorejuustoa
1 pss pätkiksiä
n. 3 - 5 rkl kuumaa kahvia
2 liivatelehteä
Sokeria en käyttänyt, sopiva makeus tulee suklaasta!
Koristeina marsipaani-sokerimassakukat ja lehdet.
******************
Murskaa keksit, lisää sulaa voita.
Laita irtoreunavuoan pohjalle leivinpaperi.
Painele keksipohja vuoan pohjalle, laita jääkaappiin odottelemaan.
Keitä kahvia.
Murskaa pätkikset (ja koita olla syömättä niitä ;)).
Vaahdota vispi, vatkaa tuorejuusto sekaan.
Laita liivatelehdet kylmään veteen 5. minuutiksi.
Kuumenna kahvia vielä kattilassa jotta olisi tarpeeksi kuumaa.
Liota liivatteet kahviin ja pyöräytä lopuksi seoksen joukkoon.
Tasoittele vaahto-juustoseos vuokaan, peitä hyvin foliolla/kelmulla ja muovipussilla. Parasta syötäväksi seuraavana päivänä!
Jälkiviisaana olisin laittanut vielä yhden liivatteen, mutta oli leikattavan pehmeää näinkin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti